Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

caenfrdeitjaptrues

Hotels

Hotel Sant RocHotel familiar i tranquil situat a l'autèntic cor de la Costa Brava. Vine i deixa't emportar per les emocions!

hotel la torre 2017 3L'hotel la Torre es troba a la vila marinera de Calella de Palafrugell, en el centre de la Costa Brava, al cor del Baix Empordà. L'excepcional ubicació de l'establiment, construït sobre una petita península entre Calella de Palafrugell i Llafranc, i envoltat de jardins, el converteix en un establiment únic a la Costa Brava. Ideal per a relaxar-se i gaudir de la natura.

hotel algaBenvinguts a l'Hotel Alga 4*, un modern i molt ben situat hotel a la meravellosa Calella de Palafrugell, al Baix Empordà, en ple centre de la Costa Brava. L'hotel Alga disposa d'un ampli ventall d'excel·lents instal·lacions: 2 piscines, sala de jocs, saló i restaurant, instal·lacions que li resultaran ideals durant la seva estada. El nostre amable equip de professionals l'atendran amb molt de gust i l'aconsellaran en tot allò que necessiti. Li garantim una inoblidable estada.

hotel port boL'hotel Port-Bo està situat al centre de la Costa Brava, ben comunicat amb Barcelona a 135 Km. i amb França a 90 Km. per l’autopista AP7 (sortides 12 i 9 respectivament) i per la carretera N-II. Les seves comunicacions amb la ciutat de Barcelona són: l'aeroport internacional del Prat (amb servei de taxi, autobusos urbans i interurbans i lloguer de vehicles), l’estació de ferrocarrils de Sants i l’estació d’autobusos del Nord. I amb la ciutat de Girona, l'aeroport Girona Costa-Brava (amb servei de taxi, autobusos urbans i interurbans i lloguer de vehicles) i l'estació de ferrocarrils i d’autobusos al centre.