Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

caenfrdeitjaptrues

Premis Palafrugellenc de l'Any i Peix Fregit

Presentació del llibre Crònica d'un any 2020 i 2021
Diumenge 19 de desembre, va tenir lloc l’acte de presentació del llibre Crònica d’un any 2020 i 2021 i el tradicional lliurament dels premis “Peix Fregit” i “Palafrugellenc de l’Any”, organitzat per l’Equip Crònica d’un Any i Edicions Baix Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell. El Crònica d’un Any recull les notícies que han tingut lloc a la vila al llarg dels darrers dotze mesos, amb un munt d’il·lustracions.

La presentació del llibre d’enguany, en la seva 39a edició, va ser a càrrec de l’escriptor Miquel Martin. L'acte va ser amenitzat amb l'actuació del grup Arjau, també guardonats en el premis de l'any 2021.

El desembre del 2020, la presentació del llibre i l’anunci dels guardonats amb els Premis Peix Fregit es va haver de fer de manera virtual, a causa de la pandèmia. I per tant, en aquesta gala del 19 de desembre s’han entregat els guardons corresponents al 2020 i al 2021.

L’any 2020 la presidenta de l’AVAC, Lluïsa Bonal i Granés, va ser guardonada amb un dels premis a Palafrugellenca de l’any. Li otorguen aquest premi per ser la primera dona que presideix l’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC), una associació reconeguda amb la Creu de Sant Jordi al 2013 per treballar amb la dinamització de la vida cultural i social de Calella, i per haver celebrat els 60 anys aquest 2021.Va recollir el premi, juntament amb altres membres de junta que la van acompanyar. Rebem aquest reconeixement amb molt d'orgull i il·lusió, i ens carrega d'energia per seguir treballant aquest 2022.